Avanpremiera spectacolului “Elefănțelul curios” la Teatrul GULLIVER

Teatrul de Papusi Gulliver, Galati

 

Duminică, 21 februarie, de la ora 10:30, farmecul curiozității prinde forma celui mai nou spectacol de la Teatrul GULLIVER: “Elefănțelul curios”. Micul protagonist al poveștii ce are la bază adaptarea lui Aurelian Iorga după Rudyard Kipling, cel mai curios elefănțel, caută să cuprindă taina lucrurilor și întâlnește, pe parcurs, felurite și năstrușnice animăluțe, ce îi devin, în final, tovarăși de joacă și de aventură. Și, chiar dacă fiecare are un secret, toți înțeleg că bucuria cea mai mare este atunci când împreună se ajută și izbutesc să înfrunte răul.

Spectacolul “Elefănțelul curios” este povestea explorării, bucuria descoperirii și entuziasmul jocului. Regia înțesată de umor isteț, energie și dinamism poartă amprenta inconfundabilă a lui Aurelian Iorga. Scenografia plină de culoare aparține Marianei Brudiu, care reușește să surprindă și să recompună un univers fascinant, ce impresionează prin expresivitate, vivacitate și strălucire.

Surprinzătoarele animăluțe din jungla luxuriantă sunt aduse la viață sub mânuirea actorilor: Ramona Păuc, Andrei Ciugulea, Valeria Taban/ Andrei Dombrovschi, Nicoleta Miru, Cosmin Cosma și împletesc, cu zâmbete și joacă, aventurile pline de haz ale celor mai buclucași protagoniști.

“Elefănțelul curios” este, în final, povestea fiecăruia, în aventura unică a cunoașterii. Avanpremiera spectacolului are loc duminică, 21 februarie, fiind urmată de premiera din data de 28 februarie.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi. Conducerea Teatrului „Gulliver” reamintește spectatorilor că au fost întreprinse toate demersurile necesare și au fost luate măsurile sanitare pentru desfășurarea în condiții de siguranță a tuturor reprezentațiilor.

In program

Scufița Roșie, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Scufița Roșie afla detalii
Real Time Web Analytics