FERGIE ŞI FLOAREA FERMECATĂ

5.0
Aprecieri:

Joel GUERRIAU

Durata: 50 min.

Public tinta: 3-6 ani

Premiera: 02 Mai 2004

Distributie:
Vlad Ajder, Nicole Lungu, Marian Sterian, Rodica Panu, Gina Geru, Mara David

Adaptare de: Bogdan Drăgulescu

Regia: Bogdan Drăgulescu

Scenografia: Daniela Drăgulescu

Muzica: Liviu Prossi

Vizualizari: 1462

Descriere

Relaţia specialã dintre scriitorul francez Jöel Guerriau şi regizorul român Bogdan Drãgulescu a condus la ideea de a face un spectacol dupã cartea „Fergie et la Mandragore". Prietenia dintre Bogdan Drãgulescu şi Stelian Stancu, directorul Teatrului de Pãpuşi „Gulliver", a dus la materializarea ideii în „Fergie şi Floarea Fermecatã". Aceastã realizare a cucerit nu numai publicul gãlãţean, ci şi pe cele din numeroase alte oraşe în care s-a jucat.
Douã premii au rãsplãtit dãruirea celor care l-au prezentat: Premiul pentru Excelenţã la Festivalul Internaţional de Animaţie Gulliver Galaţi, ediţia a XII-a şi Marele Premiu la Festivalul „Sub cãciula lui Guguţã" - Chişinãu.
Cu ocazia Festivalului Toamnei Culturale Româneşti, actorii gãlãţeni au fost invitaţi sã joace în oraşul Saint Sebastian sur Loire şi într-un turneu pe valea Loarei. Marele succes înregistrat a fost dovedit de entuziasmul copiilor francezi, care au participat din toatã inima la derularea poveştii prezentatã cu talent şi profesionalism pe scenã.

 

poze & video

comentarii (0)

 
Real Time Web Analytics