BILETE TEATRU

ACHIZIŢIONAREA BILETELOR

Teatrul de Papusi Gulliver, Galati

 

Pentru a achiziţiona bilete la unul dintre spectacolele Teatrului ”Gulliver”, puteţi alege următoarele metode:

1. bilete on-line - Accesaţi link-ul https://bilete.teatrul-gulliver.ro/
sau din secţiunea PROGRAM faceţi click pe butonul “Cumpără bilete online” din dreptul spectacolului pe care doriţi să îl vizionaţi. Urmaţi apoi paşii indicaţi pentru cumpărarea biletelor. 
                         
 
2. bilete de la sediul teatrului
- Biletele se pot cumpăra de la Agenția de bilete de la sediul Teatrului „Gulliver”, în incinta Teatrului Dramatic "Fani Tardini", din strada Domnească nr. 59.
Programul Agenției de bilete este următorul:
????Luni - Joi: 10:00 - 16:00
????Vineri - Sâmbătă: 10:00 - 16:00 și 17:00 - 19:00
 
- Biletele se pot achiziţiona şi cu cardul, cu tichete culturale sau cu tichete cadou de la "UP România".
 
PRECIZĂRI

1. Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei; după această oră, biletele își pierd valabilitatea. Pentru a facilita accesul în sală și începerea la timp a spectacolului, vă rugăm să vă prezentați la teatru cu minimum 15 minute înainte de ora de începere a reprezentației.
 
Accesul la spectacolele Teatrului GULLIVER se face DOAR în baza biletelor PRIMITE pe mail, în urma achiziționării ONLINE sau a biletelor fizice achiziționate de la Agenția de bilete de la sediul teatrului.
❗În cazul în care biletele nu s-au primit pe mail, înseamnă că tranzacția NU a fost finalizată (chiar dacă valoarea biletelor a fost reținută de pe card, aceasta este doar blocată –la tranzacții în așteptare - și se deblochează apoi automat din sistem).
❗Pentru astfel de situații, se recomandă contactarea departamentul tehnic la adresa de mail: bileteonline@teatrul-gulliver.ro sau la telefon: 021 - 540 40 40.

2. Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe bilet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

3. Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.  În cazul anulării unui spectacol, cumpărătorii care doresc să recupereze contravaloarea biletelor sunt rugați să trimită solicitarea de restituire a banilor la adresa de e-mail: bileteonline@teatrul-gulliver.ro 

-  Relaţii clienţi bilete on-line: 021.540.40.40 sau bileteonline@teatrul-gulliver.ro 

4. Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toţi participanţii la spectacol, adulţi şi copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

5. Teatrul de Păpuşi „Gulliver” îşi rezervă dreptul de a face modificări în programul săptămânal al reprezentaţiilor.

6. Din respect pentru actori şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile în sala de spectacol.

7. Biletele online se pot achiziţiona doar pentru spectacolele de duminică. Acestea se pun în vânzare cu o lună înaintea susţinerii spectacolului.

8. Biletele se pot achiziționa și cu tichete culturale.

9. Teatrul de Păpuşi „Gulliver” își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul evenimentului (sala de spectacol, foaier, ateliere).
 
 

PREŢ BILETE

(atât pentru cele achiziţionate online, cât şi înainte de începerea spectacolului)
 
Bilete online: 
Duminică: Copii: 12 lei; Adulţi: 15 lei
 
Bilete achiziționate la Agenția de bilete de la sediul teatrului:
Duminică: Copii: 12 lei; Adulţi: 15 lei
Persoana care ține copilul în brațe, plătește tot DOUĂ BILETE, deoarece plătește vizionarea spectacolului pentru două persoane și nu locurile ocupate.
 
Grupurile organizate din timpul săptămânii: 11 lei 
Pentru spectacolele organizate din timpul săptămânii (marți-vineri), rezervările se pot face prin departamentul organizare spectacole.
 
 
Conform legislaţiei în vigoare, preţul biletelor include:
- 1% timbrul Crucea Roşie
- 2% timbrul monumentelor istorice
- 5% timbrul teatral
 
Pentru Festivalul Internaţional de Animaţie Gulliver, preţul biletelor este diferit, în funcţie de spectacol.
 
Din respect pentru actori și public, avem rugămintea de a vă prezenta
cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. 
După ora începerii reprezentației, biletele își pierd valabilitatea. 

In program

Real Time Web Analytics