Vino să vezi un altfel de spectacol la Teatrul “Gulliver”!

Teatrul de Papusi Gulliver, Galati

 

Diversitatea reprezintă un apanaj al mediului artistic, prin excelență.

“Castelul din Carpați” vine să confirme întocmai nevoia de inovare și originalitate, ce se cer a fi în permanență redefinite și reînnoite.

Așa că, dacă ești pasionat de efecte speciale, genul SF, intrigile captivante, suspans și enigmă, cu siguranță vei aprecia spectacolul “Castelul din Carpați”, pe care îl poți vedea duminică, 24 noiembrie, la Teatrul “Gulliver”.

Descoperă o abordare suprarealistă a unui text clasic, după Jules Verne, ce trasează o linie fină între teatrul de animație si filmul science-fiction.

Acțiunea este învăluită într-o aură de mister iar povestea, înțesată de pasiune și dramatism surprinde și fascinează, deopotrivă.

Totodată. scenografia si partitura regizorală se remarcă prin complexitate și inovație, fapt reflectat inclusiv prin premiile primite pentru spectacol: premiul pentru VIRTUOZITATEA EFECTELOR VIZUALE în cadrul Festivalului Internaţional al teatrului de animaţie "Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie", ediţia a II-a, organizat de Teatrul Ţăndărică, Bucureşti, dar și MARELE PREMIU în cadrul Festivalului Internaţional de Marionete “Gulliver”, la ediția din 2006.

Sigur nu vrei să ratezi un spectacol distinct, captivant și plin de fascinație!

➡ Ia-ți și tu acum bilet de pe https://bilete.teatrul-gulliver.ro sau de la casa de bilete, în ziua spectacolului, cu 45 de minute înainte de începerea reprezentației.

In program

Capra cu trei iezi, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Capra cu trei iezi afla detalii
Real Time Web Analytics