Teatrul Gulliver susţine Campania Naţională „Artiştii pentru artişti”

Teatrul de Papusi Gulliver, Galati

 

Teatrul de Păpuşi „Gulliver” se alătură, şi în acest an, Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”, organizată de Uniunea Teatrală din România, eveniment care împlineşte optsprezece ediţii de implicare activă în domeniul susţinerii financiare a artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă.

Pentru a veni în sprijinul financiar al acestor artişti, Teatrul Gulliver va juca spectacolul „Frumoasa şi bestia”, regia Cristian Pepino, în data de 15 martie, la ora 11.30, iar veniturile încasate vor fi direcţionate în Fondul de Solidaritate Teatrală (RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei).

Anul acesta, doi mari artiști, foarte sensibili și foarte implicați în viața comunității teatrale reiau cu aceeași încredere cuvintele simbol ale campaniei sociale UNITER: Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!

EMILIA POPESCU și MARIUS MANOLE sunt mesagerii faptelor bune pe parcusul lunii martie. Sunt ambasadorii de anul acesta ai Campaniei „Artiştii pentru artişti” şi vă invită să luaţi parte la schimbarea de atitudine faţă de situaţia delicată, dar rezolvabilă a artiştilor noştri aflaţi în dificultate.

Pe site-ul www.uniter.ro, puteţi vedea mesajele video ale ambasadorilor, iar lista completă a reprezentațiilor care se vor juca sub semnul Campaniei o puteţi găsi aici: https://www.uniter.ro/spectacolele-jucate-sub-semnul-campaniei-nationale-artistii-pentru-artisti-2019/

Grăbiţi-vă să vă cumpăraţi bilete la teatru!

Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverenţă pentru munca actorilor, ci şi un ajutor concret. Pentru că există artiști care depind de fondurile colectate de UNITER în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”, unii dintre ei neavând familie sau alt sprijin. Oameni care au nevoie urgentă de sprijin financiar!

In program

Cei Trei Purceluși, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Cei Trei Purceluși afla detalii
Real Time Web Analytics