Teatrul GULLIVER deschide seria spectacolelor desfășurate în aer liber

Teatrul de Papusi Gulliver, Galati

 

Începând din acest weekend, Teatrul de Păpuși „Gulliver” își reîncepe activitatea prin susținerea primelor spectacole în aer liber, în perimetrul aferent locației obișnuite, respectiv în curtea interioară a Teatrului „Dramatic”. În acest sens, a fost amenajată o scenă specială, adaptată la condițiile impuse de legislația în vigoare și măsurile corespunzătoare, cu asigurarea distanțelor minime de siguranță necesare între spectatori, dar și în raport cu scena și actorii.

Prima reprezentație programată sâmbătă, 6 iunie, la ora 11:00, este spectacolul „Scufița Roșie”. Având în vedere numărul limitat de locuri disponibile (59 de locuri), spectacolul va fi jucat și duminică, 7 iunie, tot de la ora 11:00, pentru a oferi posibilitatea cât mai multor spectatori de a se bucura de experiența de teatru și de binecunoscuta poveste.

Pentru desfășurarea în condiții optime și de siguranță a spectacolelor programate, spectatorii sunt rugați să se prezinte cu minimum 15 minute înainte de ora începerii reprezentației, luând în calcul mai ales măsurile necesare pentru accesul în incinta locului de susținere a acesteia. Conform măsurilor de siguranță, la intrare se va măsura temperatura celor care vor participa la spectacol, există obligativitatea purtării măștii de protecție pe întreaga durată a spectacolului și se va pune la dispoziție soluție pentru dezinfectarea mâinilor.

Prețul biletelor pentru spectacol este de 12 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți iar biletele pot fi achiziționate de la sediul Teatrului, înainte de începerea spectacolului.

In program

Cenusareasa, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Cenusareasa afla detalii
Real Time Web Analytics