Teatrul „Gulliver” deschide stagiunea cu cele mai îndrăgite și așteptate povești

Teatrul de Papusi Gulliver, Galati

 

La Teatrul ”Gulliver”, deschiderea stagiunii înseamnă un prilej nou de a împărți bucurie și de a împărtăși magie alături de cei mai energici, sinceri și entuziaști spectatori: copiii. Iar această toamnă prefigurează, cu un reînnoit chef de joacă și voie bună, emoția reîntâlnirii cu cele mai îndrăgite și așteptate povești de la Teatrul ”Gulliver”.

Astfel, primul spectacol al stagiunii, programat pentru data de 12 septembrie, de la ora 10:30, cheamă copiii în descoperirea captivantă a lumii alături de ”Elefănțelul curios”. Următoarele reprezentații ale lunii septembrie sunt: ”Vrăjitorul din Oz” și ”Punguța cu doi bani”, planificate pentru datele de 19, respectiv 26 septembrie.

Totodată, demersurile artistice din această perioadă ale Teatrului ”Gulliver” includ o serie de noi proiecte și surprize, precum participarea la festivalurile de profil de la nivel național, unde ”Gulliver” își va purta și împărtăși, cu pasiune, poveștile, dar și noi producții ale unor spectacole inedite, pe care teatrul le pregătește și pe care abia așteaptă să le aducă în fața publicului.

Toți iubitorii de magie și poveste sunt invitați la Teatrul ”Gulliver” pentru a simți bucuria absolută, experiența mereu vie și inegalabilă  a teatrului, emoția scenei, alături de personaje fermecătoare și aventuri captivante.

Ca de obicei, biletele pentru spectacole se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Pentru a fi la curent cu activitatea și programul artistic al teatrului „Gulliver”, toți cei interesați sunt invitați să urmărească canalele de comunicare ale instituției: www.teatrul-gulliver.ro pagina de Facebook: @TeatrulGulliver.

In program

Pasărea Măiastră, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Pasărea Măiastră afla detalii
Mica Sirenă, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Mica Sirenă afla detalii
Real Time Web Analytics