Teatru GULLIVER își suspendă momentan activitatea la sală

Teatrul de Papusi Gulliver, Galati

 

Având în vedere incidența cumulată a cazurilor de infectare cu virusul Covid19 mai mare de 3/1.000 de locuitori, înregistrată pe raza municipiul Galați, conform datelor actualizate duminică, 15 noiembrie 2020, de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Galați, Teatrul GULLIVER anunță suspendarea pentru moment a activității cu publicul. Măsurile anunțate se aplică pentru o perioadă de 14 zile.

Teatrul GULLIVER mulțumește tuturor spectatorilor care au fost prezenți la cele mai recente reprezentații susținute la Sala Mare. Totodată, echipa de la GULLIVER reamintește tuturor iubitorilor de teatru că rămâne alături de public și va lucra în continuare la pregătirea noilor spectacole planificate, prin desfășurarea repetițiilor programate și urmarea etapelor de producție pentru noile spectacole din repertoriu. Astfel, de îndată ce va fi permisă reluarea activității la sală, Teatrul GULLIVER își așteaptă publicul cu noi spectacole și reprezentații atractive și pline de farmec.  Dintre acestea amintim piesa care a avut premiera chiar vinerea trecută, O NOAPTE FURTUNOASĂ, în adaptarea regizorală a lui Daniel Stanciu și care face parte dintr-un nou proiect dezvoltat de teatru, ce vizează în mod special publicul adolescent și adult. De asemenea, este în lucru un nou spectacol pentru copii, ELEFĂNȚELUL CURIOS, în regia lui Aurelian Iorga, o nouă surpriză plină de energie și culoare, care îți propune să aducă înaintea celor mici o lume fascinantă, surprinzătoare și înțesată de peripeții amuzante. Totodată, după cum preabine și-a obișnuit publicul, Teatrul GULLIVER pregătește noi proiecte și surprize, pe care abia așteaptă se le pună în aplicare și să le prezinte publicului, de îndată ce condițiile vor permite.

Toate noutățile cu privire la activitatea teatrului vor fi disponibile și actualizate pe canalele de comunicare: pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TeatrulGulliver și site-ul teatrului http://www.teatrul-gulliver.ro/.

In program

PUNGUTA CU DOI BANI, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
PUNGUTA CU DOI BANI afla detalii
Real Time Web Analytics