Spectacolul ”Pasărea Măiastră” a cucerit publicul la Festivalul DIALOG de la Brăila

Teatrul de Papusi Gulliver, Galati

 

Pentru Teatrul ”Gulliver”, ultima săptămână a lunii septembrie a debutat cu bucuria de a aduce pe scena Teatrului ”Maria Filotti” spectacolul ”Pasărea Măiastră”, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru și Arte Performative – DIALOG, Brăila. Astfel, ziua de 27 septembrie a constituit prilejul pentru publicul brăilean de a face cunoștință cu farmecul și magia unui spectacol emoționant, surprinzător și impresionant sub toate aspectele, ce întruchipează esența zborului și aspirația spre perfecțiune și absolut.

”Pasărea Măiastră” se distinge drept una dintre cele mai impresionante piese din repertoriul Teatrului ”Gulliver” și se bucură de participarea extraordinară a lui Adrian Nour, care completează admirabil noua distribuție a spectacolului.

În această formulă, spectacolul ”Pasărea Măiastră” a cucerit publicul la Festivalul Internațional de Teatru și Arte Performative DIALOG, Brăila, încântând prin elementele de dans contemporan, ce fuzionează cu teatru de animație, cu efecte speciale și inserții comice desăvârșite.

“Pasărea Măiastră” a dovedit, încă o dată, că este o experiență autentică ce depășește limitele de vârstă, spațiu și timp, cu o încărcătură  artistică și simbolică ce atinge sufletele, vibrează mai presus de cuvinte și impresionează dincolo de reprezentația scenică. Este un preaplin de emoție, care se trăiește cu sufletul și se savurează cu toată inima.

Continuându-și fascinantul periplu artistic, spectacolul ”Pasărea Măiastră” ajunge pe 10 octombrie la cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr 2021 de la Iași, unde va bucura publicul cu o nouă reprezentație, iar pe data de 3 octombrie, va încânta, din nou, spectatorii gălățeni, de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Dramatic.

Abordarea regizorală inedită a lui Ștefan Lupu, completată de scenografia Andei Pop,  creează un univers complex și complet, într-un spectacol ce se distinge prin fantezia coregrafiei, extravaganța costumelor, originalitatea machiajului, intensitatea artsitică și, nu în ultimul rând, prin muzica vibrantă creată de Mihai Dobre și impresionantele efecte speciale de lumini și proiecție realizate de Hybrid Lab. În plus, strălucirea poveștii și vivacitatea scenică sunt formidabil ilustrate prin pasiunea și entuziasmul echipei artistice a Teatrului ”Gulliver” compusă din: Adi Nour, Adina Ariton, Elena Anghel, Ciprian Brașoveanu, Andrei Ciugulea, Gina Geru, Elena Marin, Nicoleta Miru, Ramona Păuc, Eduard Șișu, Valeria Taban, Cosmin Cosma.

Pasărea Măiastră este o reprezentație unică, ce stă sub semnul epatant al inovației și distincției sub toate formele, un zbor artistic distinct, sublim și impunător.

In program

Vrăjitorul din Oz, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Vrăjitorul din Oz afla detalii
Peter Pan, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Peter Pan afla detalii
Mica Sirenă, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Mica Sirenă afla detalii
Real Time Web Analytics