PREMIERA spectacolului Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele

Teatrul de Papusi Gulliver, Galati

 

O nouă poveste pătrunde din luna februarie în lumea magică de la Teatrul ”Gulliver”. Gata să bucure, să încânte și să impresioneze, dar și să îi învețe pe micii spectatori - iubitori de joacă, experiențe inedite și aventuri fascinante - despre tainele transformării și devenirii în viață, ”Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele” vine în premieră la Teatrul ”Gulliver” duminică, 13 februarie, de la ora 10:30.

Un spectacol încărcat de candoare, ce impresionează prin gingășie și sensibilitate, ”Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”, după Matei Vișniec, cel mai cunoscut dramaturg român contemporan, dezvăluie o poveste duioasă despre prietenie, generozitate, despre puterea și bucuria de a dărui.

Viziunea regizorală a lui Stelian Stancu, prezintă călătoria Omului de zăpadă, în căutarea Soarelui, un drum al descoperirii sensului vieții și al transformării. Caracterul antitetic al întâlnirii dintre Omul de zăpadă și Soare accentuează întocmai insolitul acestei mult așteptate întrevederi, care culminează cu un vis fascinant de iarnă, o transformare magică, prin făgăduința mărețului Soare: ”Te-am transformat în vis şi vei fi un vis viu, visul preferat al copiilor”. Astfel, finalul spectacolului păstrează speranța vie, menține deschis ciclul continuării și esența vieții: a rămas ”o mică inimă roşie, luminoasă, care palpită”.

Muzica originală a lui Eugen Dan Drăgoi completează formidabil tabloul hibernal, cu accente sprintene și jucăușe, iar elementele de scenografie realizate de Mihai Pastramagiu, definite prin culoare și expresivitate, evidențiază întocmai specificul sensibil al poveștii și gingăsia personajelor.

Spectacolul ”Omul de zăpadă” de la Teatrul GULLIVER poartă mesajul fascinant și emoționant al cunoașterii vieții, prin iubire.

Biletele pentru spectacolele Teatrului ”Gulliver” se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la Agenția de bilete de la sediul teatrului, care funcționează după programul: Luni - Joi: 10:00 - 16:00 și Vineri - Sâmbătă: 10:00 - 16:00 și 17:00 - 19:00. Biletele nu se mai pot achiziționa în ziua spectacolului. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

In program

Cei Trei Purceluși, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Cei Trei Purceluși afla detalii
Harap Alb, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Harap Alb afla detalii
Real Time Web Analytics