”NECUVINTE” - un spectacol de Adrian Nour, la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”

Teatrul de Papusi Gulliver, Galati

 

Exprimând, prin inspirate forme artistice și impresionante mijloace de punere în scenă, ceea ce poate am uitat, am trecut cu vederea sau am omis în goana noastră cotidiană, spectacolul  "Necuvinte", în regia lui Adrian Nour, este un pas către sine.

Necuvintele sunt gesturi simple, priviri, momente de liniște, imagini care reușesc să transmită mai mult decât o sută de cuvinte goale. Poate că doar prin necuvinte mai putem lupta împotriva "fast-life"-ului pe care îl trăim în fiecare zi, împotriva zgomotului, împotriva a tot ce ne ține departe de noi înșine. Pentru că "linștea este începutul curățirii sufletului", spectacolul ”Necuvinte” de la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” invită la tăcere, timp de o oră și jumătate, dezvăluind, cu umor și sensibilitate realitatea ce ne-nconjoară.

Viziunea regizorală a lui Adrian Nour, completată de propria performanță de excepție și de aportul actorilor Nicoleta Miru-Cosma, Andrei Ciugulea și Andrei Midișan, creionează o retrospectivă ”colorată” și amuzantă a lumii în care trăim, cu nenumăratele-i tipologii umane, paradigme culturale și alte cutume sociale. Astfel, necuvintele se țes cu imaginii vii, compoziții scenice surprinzătoare și secvențe emoționante ce contrastează puternic cu ritmuri muzicale antrenante și umor din plin. Sunt o provocare amuzantă, sensibilă, ce impresionează dincolo de cuvinte și îndeamnă la cuget lin și ușor.

Spectacolul ”Necuvinte” ”vorbește” - aproape fără cuvinte - despre nevoia de apropiere de noi înșine, de lucrurile autentice, de ceea ce contează cu adevărat, deslușind, în limbajul sufletului, cu preaplin de inspirație, umor și sensibilitate plenitudinea unui mesaj atât de necesar și de actual.

Cea mai nouă producție a Teatrului pentru Copii și Tineret ”Gulliver, spectacolul ”Necuvinte”, de Adrian Nour, care abia a avut premiera, se bucură de o nouă reprezentație vineri, 28 octombrie, de la ora 19:00.

Biletele pentru spectacol se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponbile.

In program

Cei Trei Purceluși, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Cei Trei Purceluși afla detalii
Real Time Web Analytics