Hai să ne bucurăm de teatru, în siguranță! La GULLIVER am luat toate măsurile de siguranță necesare

Teatrul de Papusi Gulliver, Galati

 

Cu nespusă bucurie, Teatrul de Păpuși ”Gulliver” redeschide reprezentațiile la Sala Mare de spectacole, după mai multe luni de activitate în aer liber, completată de conținut online.

„Cenușăreasa” deschide seria de spectacole pe data de 4 octombrie, la binecunoscuta oră, 10:30, cu imensă emoție și entuziasm. Știm că și ție îți era dor de reîntâlnirea cu teatrul la scenă mare iar acum a venit timpul să ne bucurăm împreună, din nou, de poveștile și personajele preferate. Desigur că ne dorim să fii în siguranță, așa că am întreprins toate demersurile necesare și am luat măsuri pentru asigurarea condițiilor de siguranță obligatorii pentru spectatori, colaboratori, cât și pentru întreg colectivul artisti și tehnic.

Află cum am pregătit în mod special sala de spectacole pentru tine, în conformitate cu Ordinul 3142/31.08.2020 și Ordinul 1495/01.09.2020, ce vizează desfășurarea activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii:

- În sala de spectacole sunt montate dispozitive de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C. Acestea dezinfectează aerul și suprafețele înainte și după fiecare reprezentație. Dispozitivele sunt în concordanță cu Directivele Europene 2014/35/EC, 2014/30/EC, 2012/19/EC, 2006/25/EC, Standardul ISO 15858 și sunt acreditate ISO 9001/2015 de către DEKRA Germania.

- Totodată, aerul din sală este decontaminat prin nebulizare, în conformitate cu măsurile prevăzute în Ordinul nr. 3142/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii.

- Scena de spectacol este amplasată la 3 metri distanță de primul rând de spectatori și distribuirea locurilor în sală se realizează prin păstrarea a două locuri libere lângă fiecare două locuri ocupate, conform diagramei de locuri disponibilă pe: https://bilete.teatrul-gulliver.ro/alege-locuri.

Totodată, achiziționarea biletelor pentru spectacolele de la Teatrul Gulliver implică obligativitatea de a respecta  masurile si regulile  privind activitățile instituțiilor de spectacole și/sau concerte, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Acestea sunt:

PURTAREA MĂSTII

Poartă masca de protecție! Accesul publicului este permis numai în condițiile purtării măștii (medicală/nonmedicală) la intrarea în teatru si pe toată durata spectacolului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

MĂSURAREA TEMPERATURII

La intrarea în teatru, îți măsurăm temperatura. Persoanele care înregistrează o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius sau care refuză procedeul de termoscanare nu vor avea acces în incinta teatrului.

 

DEZINFECTAREA MÂINILOR

La intrarea în Teatru (Foaierul Sălii Mari de spectacole), folosește cu încredere soluția de igienizare a măinilor pusă la dispoziție.

​​DISTANȚAREA SOCIALĂ

Pentru siguranța ta și a celorlalți, te rugăm să păstrezi distanța fizică de minim 1 metru față de celelalte persoane.

Totodată, te rugăm să respecți așezarea pe locurile din sala de spectacole și culoarele de acces și de evacuare.

Și, nu în ultimul rând, pentru a evita aglomerația, te rugăm să fii prezent la teatru cu destul timp înainte de începerea spectacolului.

Chiar dacă biletele se pot procura și de la sediul teatrului, în limita disponibilității,  pentru mai multă siguranță, îți recomandăm să achiziționezi biletele online accesând linkul: https://bilete.teatrul-gulliver.ro/alege-locuri

Hai să ne bucurăm împreună de teatru, în siguranță, la ”Gulliver”!

In program

Vrăjitorul din Oz, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Vrăjitorul din Oz afla detalii
Tom Degețel, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Tom Degețel afla detalii
Real Time Web Analytics