Teatru responsabil și în siguranță

Teatrul de Papusi Gulliver, Galati

 

Teatrul ”Gulliver” se bucură să anunțe spectatorii că va continua să își desfășoare activitatea, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

Astfel, conform Anexei 3/22.10.2021 la HOTĂRÂREA Guvernului nr. 1090/2021, privind stabilirea unor măsuri necesar a fi aplicate în contextul pandemiei de  COVID-19Comitetul Național pentru Situaţii de Urgență a adoptat următoarele prevederi: 

Art. 1

6. in conditiile pct. 5, organizarea si desfasurarea activitatii in cadrul cinematografelor, institutiilor de spectacole si/sau concerte in spatii inchise sau deschise sunt permise cu participarea publicului pana la 30% din capacitatea maxima a spatiului si cu purtarea mastii de protectie. Participarea este permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2, in conditiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii si al ministrului sanatatii, emis in temeiul art.  44 si al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificarile si completarile ulterioare

Art. 14

(2) Organizatorii/ Operatorii economici care desfasoara activitati potrivit prezentei anexe au obligatia de a scana codul QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19 folosind sectiunea. Verificare reguli interne" din aplicatia mobila  Check DCC" pentru verificarea autenticitatii, valabilitatii si integritatii certificatului, fara a se retine niciun fel de date sau informatii din certificatul verificat

(4) Masurile prevazute in prezenta anexa nu se aplica in cazul persoanelor care au varsta mai mica sau egala cu 12 ani si sunt insotite de o persoana cu varsta mai mare de 18 ani si care face dovada vaccinarii impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2.

Conducerea Teatrului ”Gulliver” roagă publicul să țină seama de aceste prevederi și să ia în calcul timpul necesar demersului de verificare a documentelor înainte de permiterea accesului în sala de spectacole.

In program

Vrăjitorul din Oz, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Vrăjitorul din Oz afla detalii
Peter Pan, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Peter Pan afla detalii
Mica Sirenă, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Mica Sirenă afla detalii
Real Time Web Analytics