GULLIVER – un teatru mereu aproape de tine

Teatrul de Papusi Gulliver, Galati

 

La ceas aniversar, Teatrul ”Gulliver” își cântă bucuria cu glas de ”Pasăre Măiastră”, spectacol emblematic ce se joacă duminică, 3 octombrie, de la ora 19:00. Și, cu fiecare nouă reprezentație, ”Gulliver” confirmă că rămâne aproape, prezent, relevant și activ în sfera culturală locală – și nu numai, urmându-și, cu prisosință, menirea și oferind, în permanență, noi provocări artistice publicului.

”Gulliver” a fost primul teatru din Galați și, încă de la înființare, cu 69 de ani în urmă, toate demersurile Teatrului ”Gulliver” poartă amprenta noutății, a ingeniozității și inventivității, precum un descântec de inspirație și creativitate, ce își caută ritmul și se desăvârșește pe frecvența unică și inedită a spectatorului, avid de încântare, mereu dornic de regăsire cu sine, cu propriile întrebări și tălmăcind, prin artă și frumos, tainele nesfârșite ale lumii și ale sufletului.

În această invariabilă cadență a desfătării artistice, Teatrul ”Gulliver” prilejuiește publicului noi surprize, proiecte și inițiative ce nutresc constant dorința de autodepășire, într-o dinamică paletă a schimbării și diversității. Astfel, ”Gulliver” pășește, cu pași siguri și maximă încredere, spre noi orizonturi, cucerind noi categorii de public, prin diversificarea repertoriului, cu spectacole dedicate tinerilor și adolescenților, precum: ”Pasărea Măiastră”, ”O noapte furtunoasă”. Pe lângă elementele de inedit și originalitate prezente în spectacole, prin îmbinarea de mijloace și tehnici teatrale inovatoare, varierea activității Teatrului ”Gulliver” include și accesarea unor componente noi, de ordin practic și un real interes pentru public, precum work-shop-uri, sesiuni foto, ateliere de joacă, distracție și creație etc.
 

Desfășurându-și în prezent activitatea în cadrul clădirii Teatrului Dramatic, și completând oferta culturală a acestuia, Teatrul ”Gulliver” aclamă, la aniversarea a 69 de ani de existență, împlinire artistică și tradiție că, indiferent de locație, rămâne aproape de publicul său, proiectând, prin spectacole noi și impresionante, universul magic – fundamantal și indispensabil - ce completează realitatea cotidiană a fiecăruia. 


Hai și tu la ”Gulliver” și bucură-te de experiența vie a teatrului!

In program

Vrăjitorul din Oz, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Vrăjitorul din Oz afla detalii
Peter Pan, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Peter Pan afla detalii
Mica Sirenă, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
Mica Sirenă afla detalii
Real Time Web Analytics