Bilete online la Teatrul de Păpuşi „Gulliver”

Teatrul de Papusi Gulliver, Galati

 

Luna noiembrie aduce un nou sistem de achiziţie a biletelor la Teatrul de Păpuşi „Gulliver”. Începând de astăzi, spectatorii îşi pot cumpăra biletele din timp, pentru spectacolele de duminică dimineaţă.  Astfel, cei interesaţi vor avea posibilitatea de a alege locurile preferate din sală, conform diagramei, şi vor putea evita, totodată, cozile de la casa de bilete.

Pentru a-şi asigura, din timp, locul în sală, spectatorii trebuie să acceseze site-ul www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea BILETE – Cumpără bilete online sau direct link-ul http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol. Achiziţia biletelor online nu implică niciun cost suplimentar, preţul acestora fiind acelaşi: 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Sistemul clasic de vânzare va fi, în continuare, disponibil, spectatorii vor putea cumpăra biletele şi înainte cu 20-30 de minute de începerea spectacolelor.

Duminica aceasta, pe 5 noiembrie, de la ora 10.30, cei mici sunt aşteptaţi la „Mica Sirenă”. Biletele au fost puse în vânzare pe site, aşadar, părinţii sunt invitaţi să îşi procure biletele de acasă, pentru întreaga familie. În plus, se pot cumpăra biletele şi pentru următoarele spectacole ale teatrului: „Cenuşăreasa”,  „Păcală” şi „Coppelia”.

 

 

In program

DE MANA CU TINE, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
DE MANA CU TINE afla detalii
CEI TREI PURCELUSI, Teatrul de Papusi Gulliver, Galati
CEI TREI PURCELUSI afla detalii
Real Time Web Analytics