Capra cu trei iezi

5.0
Aprecieri:

după Ion Creangă

Durata: 40 min.

Public tinta: 7 +

Premiera: 10 Septembrie 2022

Distributie:
Miruna Dobrotă, Elena Marin, Nicoleta Miru-Cosma, Andrei Midișan, Cosmin Cosma, Andrei Ciugulea

Interpretare, creatie si regie colectiva: Elena Marin, Nicoleta Miru-Cosma, Miruna Dobrota, Cosmin Cosma, Andrei Midisan, Andrei Ciugulea

Scenografie: Vlad Tanase

Dramatizare și adaptare dupa Ion Creanga: Miruna Dobrota

Muzica originala: Cosmin Cosma si Andrei Midisan

Mișcare scenica: Nicoleta Miru-Cosma

Vizualizari: 1124

Descriere

În ritmuri muzicale, cu preaplin de voie bună, dinamism, scene surprinzătoare și turnuri neașteptate, spectacolul ”Capra cu trei iezi” de la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” învăluie cunoscuta poveste a lui Creangă într-un aer contemporan și antrenant,  susținut de diferitele stiluri muzicale ce aduc în fața publicului toate culorile curcubeului.

Muzica live dă tonul unei povești despre și pentru familie, iar personajele capătă contur pe ritmuri voioase și zâmbărețe, oferind, deopotrivă, gânduri și teme de reflecție din realitatea fiecăruia. Astfel, binecunoscuta poveste este expusă, printr-o efervescență scenică aparte, dintr-o nou perspectivă, mai aproape de spectator.

Cântecelele pline de ritm și energie, potențate de instrumente live, la vedere, integrează în mod inspirat și inedit componenta sonoră în universul unic al spectacolului, la care contribuie, deopotrivă, elementele de scenografie cu o pronunțată tentă hippie, realizate de Vlad Tănase.

”Capra cu trei iezi” de la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” Galati este un inedit spectacol-concert ce explorează universul poveștii – și al naturii umane – uneori mai puțin colorat și privit fară filtre de polarizare.

Creația, regia colectivă și interpretarea spectacolului ”Capra cu trei iezi” aparțin echipei artistice compusă din: Elena Marin, Nicoleta Miru-Cosma, Miruna Dobrota, Cosmin Cosma, Andrei Midisan, Andrei Ciugulea.

poze & video

comentarii (0)

 
Real Time Web Analytics