Programul teatrului Gulliver : Workshop ”Părinți buni, părinți răi”

Workshop ”Părinți buni, părinți răi”

09 Decembrie 2021, 17:30

 

Teatrul ”Gulliver”, în colaborare cu Centrul Psihologic PSILAND organizează JOI, 9 decembrie, de la ora 17:30, la Sala Studio, workshopul ”Părinți buni, părinți răi”, susținut de doamna doctor psiholog Violeta Simion, psihoterapeut și pedagog cu vastă experiență în domeniu (citește AICI detalii).

Părinții participanți vor parcurge subiecte de interes major din sfera relației copil-părinte și a dimensiunii de dezvoltare emoțională și de sănătate mintală a copilului.

Astfel, workshopul abordează și tratează, într-o manieră accesibilă și aplicată, teme precum:

- Relația de atașament mamă-copil

- Dependența emoțională și sistemele de educație hiperprotecționiste

- Terapia copilului versus terapia de familie

- Modele de comportament părinte bun/ părinte rău

Împreună învățăm despre lucrurile care contează!

❗Accesul la eveniment se face în baza normelor legale în vigoare, conform Anexei 3/22.10.2021 la HOTĂRÂREA Guvernului nr. 1090/2021, ce prevede desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului și dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. 
❗Aceste reglementări nu se aplică copiilor cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani. 
❗Purtarea măștii de protecție este obligatorie pentrlu copiii cu vârsta de peste 5 ani. 
❗Toți operatorii care desfășoară activități de lucru cu publicul au obligația de a verifica la intrarea în locație, prin personalul propriu, documentele justificative care să îndeplinească condițiile de mai sus.

Real Time Web Analytics